Zúčastněte se 5. New Energies Rallye Český Krumlov

6.3.2016

Pátý ročník New Energies Rallye Český Krumlov je letos zařazen do mistrovství světa FIA Alternative Energies Cup. Soutěž se uskuteční ve dnech 26. až 28. května 2016 a jejím centrem bude historické město zařazené na seznamu památek UNESCO.

Závod odstartuje hvězdicovou jízdou z měst Tábor (CZ), Freistadt (A) a Freyung (D) s cílem v Českém Krumlově a následovat budou dvě etapy v jižních Čechách v okolí Českých Budějovic a Lipna. Slavnostní vyhlášení vítězů proběhne pod zámkem v Českém Krumlově.

Soutěž je určena pro vozidla s alternativními pohony, přičemž elektromobily absolvují trať o délce maximálně 280 kilometrů, na ostatní vozidla (CNG, hybrid, LPG, ethanol,…) čeká 375 kilometrů dlouhá trasa.

Závod se pojede podle pravidel rallye pravidelnosti za běžného provozu s osmi regularity testy. O vítězi nebude rozhodovat rychlost, nýbrž co nejpřesnější dodržování předem stanoveného jízdního průměru. Akce se může zúčastnit každý, kdo vlastní řidičský průkaz a sériově vyráběné vozidlo s odpovídajícím pohonem.

Informace a přihlášky naleznete na www.rallye-newenergies.cz.

Těšíme se na Vaši účast!

Kontakt na pořadatele:

Pavel Kacerovský
ředitel 5. New Energies Rallye Český Krumlov 2016

Telefon: +420 728 547 505
E-mail: pavel.kacerovsky@rallyekrumlov.cz